Werkwijze

ondersteuning voor alle ouders

Werkwijze

Waarom kiezen voor Samen met Denise als coach? Ik bied coaching en begeleiding op maat voor (aanstaande) ouders. Dit kan zowel individueel als vader/moeder, als samen als stel. Bij mij staat de mens centraal en niet het probleem. Ik zal je mijn 100% aandacht geven en oprecht naar je luisteren. Ik zal je spiegelen en soms direct zijn, maar altijd vanuit compassie en zachtheid. Samen gaan we dan kijken wat je heeft gebracht tot dit punt, welke dingen je wilt behouden en welke je juist wil veranderen. Ik help je dan te ondersteunen en handvaten aan te reiken vanuit de psychologie, pedagogiek, neurowetenschappen en biologie om zo rustig mogelijk jouw duurzame verandering teweeg te brengen.


In mijn coachings gebruik ik veel lichaamsgerichte interventies. Dit houdt in dat we niet alleen gaan praten over wat je wil veranderen, maar ook gaan ervaren wat het effect nu is. We kunnen door de lichaamsgerichte aanpak ook ervaren wat nieuw gedrag je gaat brengen en je oefent dit ook gelijk, zodat het thuis makkelijker door te zetten is. Ik gebruik vaak oefeningen uit de yoga, mindfulness, boksen, PMT, visualisaties en meditaties. 


Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek krijg je de ruimte om te voelen of er een klik is. Erna zal ik aan de hand van de verkregen informatie een inschatting maken van het aantal sessies dat ik denk dat we nodig hebben. Dit aantal sessies ben je niet verplicht af te nemen, dat is een advies. Je kunt zelf na elke sessie beslissen of je een volgende in wilt plannen. De sessies kunnen zowel in het Nederlands, als het Engels gedaan worden. Daarnaast is het mogelijk om de coachings bij jou thuis, buiten, in de praktijkruimte van De Mamacoach of online te laten plaatsvinden. 


Met mijn jarenlange ervaring in de GGZ kan ik ook goed beoordelen of mijn aanpak geschikt is voor jou of dat je elders beter geholpen kunt worden. Bel me voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek (gratis).

De stap naar hulp is nooit makkelijk. Ik zal ervoor zorgen dat je warm welkom wordt geheten.